Erfaren regnskapsfører for din bedrift

Har du behov for hjelp med regnskapet i din bedrift? Vi har erfaringen til å utføre jobben ryddig, effektivt og nøyaktig. La Aure Regnskap og Data AS ta seg av regnskapet mens du kan fokusere på det du er god til!

Vi kan hjelpe deg med blant annet:

Regnskapsføring

Aure Regnskap og Data AS hjelper deg med hele eller deler av regnskapet. I vårt digitale regnskapssystem velger du selv hvilke deler av regnskapet du vil utføre selv. Hos oss får du et skreddersydd tilbud for regnskapet i din bedrift.

Lønn

Utbetalinger av lønn kan være en oppgave som krever mye tid. Sett bort oppgaven til en profesjonell regnskapsfører. Vi hjelper deg med de ansattes lønn, skattetrekk, feriepenger og lignende på en ryddig måte til rett tid.

Årsoppgjør

Som et regnskapspliktig foretak er du pålagt å utarbeide årsregnskap. Vi formidler informasjon om bedriftens økonomiske situasjon etter endt regnskapsår og sørger for at det blir levert innen satte frister.

Bedriftsrådgivning

Med over 30 år i regnskapsbransjen har vi bred erfaring og kunnskap som vi ønsker å dele med våre kunder. Vi hjelper deg med økonomisk rådgivning og gir deg en vurdering av selskapets økonomiske situasjon. Spør oss gjerne om skatt, MVA og stiftelse av selskap.

Fakturering

Det stilles strenge krav og regler for korrekt utforming av faktura. Vi vet hva som kreves for korrekt fakturering i henhold til bokføringsloven. Vi sørger for at fakturaer blir sendt og betalt i tide. Vi håndterer også inkassokrav og purringer på vegne av din bedrift.

Ved å bruke Aure Regnskap og Data AS vil du få:

  • God oversikt over økonomien, tilpasset ditt behov

  • Bedre lønnsomhet

  • Tilgang til oppdatert info om viktige lover og bestemmelser

  • En utenforstående samtalepartner som kan gi gode innspill

  • Tid til å prioritere viktige arbeidsoppgaver